A A A

Telefonos elérhetőségeit a hirdetési csoportok tagjainak és a találati listában előresorolást választó ügyfeleink számára biztosítjuk.

 

Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje

Ügyfélszolgálatunkat hétfőtől-péntekig 09:00-17:00-ig [GMT +02:00] érhetik el a fizetős szolgáltatásaink ügyfelei. Az on-line chat elérhetősége is a nyitvatartási időhöz igazodik, de munkatársaink általában tovább elérhetőek ezen a kapcsolati módon. Kérjük, hogy alapvetően E-mailben jelezzék számunkra a problémákat.
Köszönjük! ujexpressz.com

Telefonos elérhetőségek: +36 20 450 9300

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Ha foglalt a telefon

Kérjük, hogy amennyiben a telefonos elérhetőségeink foglaltak (kicsörög, de nem veszik fel a megadott ügyfélszolgálati időpontok között), akkor írjanak E-mailt, vagy használják az on-line chat felületet a portálon. Az on-line chat felületen ha épp azt látják, hogy nem elérhető nyugodtan használják, mert értesítést kapunk arról ha ott tesznek fel kérdéseket. Minden kérdésre igyekszünk a legrövidebb idő alatt válaszolni. A számlázáshoz megadott elérhetőségen használati segítséget nem tudunk adni, kérjük ezt a számot a számlákkal, előfizetésekkel, kiemelésekkel kapcsolatosan hívják csak. Köszönjük!

 

 
Qr Code