0.00 ( 0 szavazat )

Gy.I.K.

Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje

Ügyfélszolgálatunkat hétfőtől-péntekig 09:00-17:00-ig érhetik el a fizetős szolgáltatásaink ügyfelei. Az on-line chat elérhetősége is a nyitvatartási időhöz igazodik, de munkatársaink általában tovább elérhetőek ezen a kapcsolati módon. Kérjük, hogy alapvetően E-mailben jelezzék számunkra a problémákat. Ügyfélszolgálati E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Köszönjük! ujexpressz.com

A gyakran ismételt kérdéseket csoportosítottuk. Kérjük válasszon a kérdéscsoportok közül, reméljük megtalálja a választ a keresett kérdésére.

 • Hirdetések

  Az ujexpressz.com hirdető oldalon bárki aki elmúlt 18 éves díjmentesen adhat fel hirdetést. A hirdetések azonban egy-két kategóriában fizetési kötelezettséggel járnak. A hirdetések tartalmáért az ASZF szerint a hirdetők vállalnak felelősséget, az üzemeltető kizár minden felelősséget a hirdetők által közölt tartalomért. A hirdetésekhez ajánlott, de nem kötelező fényképet mellékelni. A fényképek mérete nem haladhatja meg az 5 MB-ot. 5 darab képet lehet külön díj nélkül feltölteni és további 15 képet díj ellenében. A hirdetések megjelenés előtt jóváhagyásra kerülnek és a jóváhagyott hirdetések kerülnek fel a hirdető oldalra. A jóváhagyás lehet automatikus mely esetben a megjelenés a hirdetés feladása után azonnal megtörténik és lehet manuális amikor az ügyfélszolgálat hagyja jóvá a hirdetést. Egyes esetekben amikor kiemelés szolgáltatást vesz igénybe a hirdető és annak díját banki átutalással fizeti meg a hirdetés több nappal később jelenik meg a banki átutalás feldolgozása után.

 • Regisztráció

  Hirdetés feladásához az oldalon regisztrálni kell. Amennyiben céges hirdetést kíván feladni akkor a céges adatokat is meg kell adni. Ha a hirdetés fizetős, akkor a megadott adatok alapján készítjük el és küldjük el a számlát. Céges hirdetéseknél nem teszünk különbséget a fizetés összegében. A napi ajánlat viszont minden felhasználó számára díjköteles és egyedi egyeztetés után érhető el.
 • Nem érkezik meg a regisztrációs E-mail

  Kérjük nagyon figyelejenek oda a regisztráció során megadott E-mail címre, mert ha ez hibás, akkor nem fog megérkezni a jóváhagyáshoz szükséges E-mail. Ha az E-mail cím rendben van, akkor is sajnos több esetben előfordul, hogy az ingyenes E-mail címekre a regisztrációt megerősítő E-mail nem érkezik meg. Ez tőlünk független probléma és nem konzekvens, mert egyes felhasználók megkapják az E-mailt mások meg nem. Ha tehetik javasolnánk, hogy ne (freemail, gmail, citromail) címeket használjanak. Ügyfélszolgálatunk a problémát úgy kezeli, hogy ha a regisztrált felhasználó nem aktiválja 1 napon belül a regisztrációját, akkor az ügyfélszolgálat aktiválja a regisztrációt. Az ügyfélszolgálat aktiválása után a megadott felhasználó névvel és jelszóval be lehet lépni az ujexpressz.com oldalra. Ha így sem sikerül belépni, akkor kérjük ezt E-mailben jelezzék az ügyfélszolgálatnak az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Köszönjük!
 • Megjelenés

  A hirdetések feladásuk után az ügyfélszolgálat automatikus vagy manuális ellenőrzése után jelennek meg. Az ujexpressz.com fenntartja a jogot arra, hogy ha az ASZF-nek nem megfelelő a hirdetés akkor azt nem jeleníti meg vagy megjelenítés után külön értesítés nélkül törli! A fizetős hirdetések a fizetési tranzakció jóváhagyása után jelennek meg temészetesen csak akkor, ha az ASZF-ben foglaltaknak megfelelnek. Amennyiben a fizetés nem kerül jóváírásra a hirdetés nem jelenik meg. A megjelenésről a felhasználó E-mailben kap értesítést.
 • Ügyfélszolgálat

  Ügyfélszolgálatunk a kiemelt hirdetést igénybe vevők számára telefonon, E-mailben és online is elérhető H-P-ig 09:00-17:00-ig. Az ingyenes hirdetést feladók számára E-mailben tudunk segíteni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött levelek esetén. Az on-line ügyfélszolgálat bárki számára rendelkezésre áll.
 • Kategóriák

  A hirdetések hirdetés kategóriák alá kerülnek feladásra és elhelyezésre. Kérjük a hirdetéseik feladásánál figyeljenek a helyes kategória és alkategória meghatározására. Az ügyfélszolgálat előzetes értesítés nélkül fenntartja a jogot a hibás kategória meghatározás esetén ennek módosítására esetlegesen a hirdetés felfüggesztésére.
 • Fizetős hirdetési kategóriák

  Az ujexpressz.com oldalon találhatóak un. fizetős hirdetési kategóriák. Ezekbe a kategóriákba csak hirdetési díj fizetésével lehet hirdetést feladni. Fizetős kategóriákba történő hirdetések feladása esetén vagy bármely más fizetést igényló szolgáltatás esetén a hirdetés feladása közben kell kiválasztani a fizetési módot. On-line fizetési mód esetén a 18+ kategóriák kivételével nagyon hamar megjelennek az ASZF szerint megfelelő hirdetések.
 • Kiemelések - hirdetési csoportok

  A hirdetési és kiemelési csoportok kedvező áron állnak rendelkezésre bárki számára. Azoknak ajánljuk akik több hirdetést adnak fel, akik számára fontos, hogy a hirdetésük a listák elején szerepeljenek. A kiemelési csoportokhoz díjfizetés esetén lehet csatlakozni. A fizetés bankkártyával, PayPal-el és banki átutalással lehetséges. Azok a hirdetők akik rendszeresen hirdetnek célszerű ha "Hirdetési pont" csomagot vásárolnak. Ezek a pontok kedvezőbb hirdetési díjat eredményeznek és bármilyen fizetésre a hirdetések vagy hirdetés kiemelések során felhasználhatóak. Az ujexpressz.com oldalon a hirdető kiválaszthatja, hogy licitálható a termék, de ilyen esetben sem számolunk fel egyéb díjat, listázási díjat vagy más a megszokott díjaktól eltérő összeget.
 • Előresorolás

  A hirdetés feladásánál vagy már megjelent hirdetésnél is lehetőségünk van a hirdetéseinkhez egyenként előresorolást vagy bármely más kiemelést vásárolni. Ilyen esetben a hirdetésünk az adott kategóriában elsőként jelenik meg. Természetesen mindig a legutólsóként vásárolt első jelenik meg a lista elején.
 • Üzenetek küldése

  A regisztrált felhasználók a FIÓKOM menüpont alól üzenetet küldhetnek a felhasználóknak. Szintén itt láthatóak a hirdetéseikhez lrkezett kérdések, üzenetek. Kattintson a portál bal felső részén látható Magán üzenetek szövegre vagy a kis borítékra és máris láthatja az érkezett üzeneteket. Az üzenetet az üzenet szövegére kattintva nyithatja meg. Lehetősége van saját üzenet csoportot is létrehozni és ezzel a csoportba felveheti az ismerőseit aki számára csoportos üzenetet akar küldeni.  A funkció csak regisztrált és belépett felhasználóként érhető el.
 • Fizetés

  Az ujexpressz.com com oldalon a hirdetések feladása részben ingyenes és részben díjköteles. Az oldal üzemeltetője fenntartja a jogot arra, hogy a díjköteles szolgáltatásokat előzetes értesítés nélkül megváltoztassa. A hirdetés feladása során valamennyi felmerülő költség ismertetésre kerül és a hirdető választhatja ki, hogy milyen szolgáltatást, többletszolgáltatást és költséget vállal. Számlázás a megadott felhasználói adatok alapján az összeg befolyása után kizárólag elektronikus számlával történik. Ha a fizetésnél banki átutalást választ akkor a hirdetése csak akkor jelenik meg amikor a számlánkon a hirdetés díját jóváírják. Ez több napot is igénybe vehet. Bankszámlaszám: Otp Bank NyRt. 11743026-21103579 a közlemény rovatba kérjük, hogy a felhasználó nevét és a hirdetésazonosítót tüntessék fel. Köszönjük.
 • Számlázás

  Az ujexpressz.com oldalon feladott - fizetős - hirdetésekről minden esetben számla készül. A számla elektronikus számla és a felhasználó által megadott adatok szerinti névre, címre kerül kiállításra. A számla megküldése a megadott E-mail címre történik, ha céges adatok is megadásra kerültek, akkor a céges számlázási E-mail címre küldjük a számlát. Kérjük ezeket az adatokat helyesen adják meg, mert egyébként rossz E-mail címre vagy nem megfelelő címzéssel készül el a számla. Számla módosítására felhasználói adatok elírása miatt nincs mód. Az ujexpressz.com hirdetési oldal által készített számlák megfelelnek a mindenkori "E számla" jogszabályi követelményeinek. Számláink a szamlazz.hu rendszerével készülnek. Ha Ön is használni szeretné a szamlazz.hu szolgáltatásait akkor ide kattintva megteheti.
 • Hirdetések képei

  A feladásra kerülő hirdetésekhez 5 képet ingyenesen lehet képeket feltölteni, a további maximum 15 kép már díjköteles. Mindenképpen javasoljuk a képek feltöltését (cég esetén esetleg logo feltöltését), mert többen kattintanak a fényképes hirdetésekre. Az ujexpressz.com oldalon hirdetésenként 5+15=20 kép feltöltésére van lehetőség, melyből az első az un. borítókép. Célszerű jól látható képeket feltölteni. Kérjük arra ügyeljenek, hogy a képek ne legyenek túl nagy méretűek, maximum 1-2 MB-os képeket töltsenek fel, de maximum 5 MB-os kép feltöltése lehetséges. Ha túl nagy méretűek a képek, akkor 30 másodpercen túl, ha a kép nem töltődött fel a hirdetés még ettől sikeresen feltöltődhet. Kérjük, hogy ilyen esetben ne a böngésző "vissza" gombját használják, hanem a böngésző felső sorába írják be újra az ujexpressz.com oldal címét. A bejelentkezés érvényes marad és a Fiókom - Hirdetéseim alatt láthatják a hirdetést. Itt lehetőség van ennek módosítására és a képek feltöltésére is. Az Ügyfélszolgálat nem ujexpressz.com által készített vízjeles képeket egyes esetekben - értesítés nélkül is - módosíthat vagy törölhet.
 • Biztonságos fizetés

  A google kereső 2017. januárjától a Google Crome böngésző 65. verziójától minősíti az elektronikus fizetést kezelő oldalakat. Az ujexpressz.com hirdető oldal már az elindítása óta az OTP saját https biztonsági protokollon működő fizetését használja. Az OTP fizetéssel kapcsolatosan biztonsági problémák eddig sem merültek fel ezért, ebben nem tervezünk változást. Az ujexpressz.com oldal https protokollra történő átállítása 2017-ben megtörténik, mely a működésben változást nem fog okozni mert az oldalt eddig is biztonságosan lehetett használni.
 

 

Értékelés

Ár
Megfelelőség
Átvétel
Hirdető
Qr Code