fbpx

Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje

Ügyfélszolgálatunkat hétfőtől-péntekig 09:00-17:00-ig érhetik el a fizetős szolgáltatásaink ügyfelei. Az on-line chat elérhetősége is a nyitvatartási időhöz igazodik, de munkatársaink általában tovább elérhetőek ezen a kapcsolati módon. Kérjük, hogy alapvetően E-mailben jelezzék számunkra a problémákat. Ügyfélszolgálati E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Köszönjük! ujexpressz.com

A gyakran ismételt kérdéseket csoportosítottuk. Kérjük válasszon a kérdéscsoportok közül, reméljük megtalálja a választ a keresett kérdésére.

 

Hirdetések


Az ujexpressz.com hirdető oldalon bárki aki elmúlt 18 éves díjmentesen adhat fel hirdetést. A hirdetések azonban egy-két kategóriában fizetési kötelezettséggel járnak. A hirdetések tartalmáért az ASZF szerint a hirdetők vállalnak felelősséget, az üzemeltető kizár minden felelősséget a hirdetők által közölt tartalomért. A hirdetésekhez ajánlott, de nem kötelező fényképet mellékelni. A fényképek mérete nem haladhatja meg az 5 MB-ot. 5 darab képet lehet külön díj nélkül feltölteni és további 15 képet díj ellenében. A hirdetések megjelenés előtt jóváhagyásra kerülnek és a jóváhagyott hirdetések kerülnek fel a hirdető oldalra. A jóváhagyás lehet automatikus mely esetben a megjelenés a hirdetés feladása után azonnal megtörténik és lehet manuális amikor az ügyfélszolgálat hagyja jóvá a hirdetést. Egyes esetekben amikor kiemelés szolgáltatást vesz igénybe a hirdető és annak díját banki átutalással fizeti meg a hirdetés több nappal később jelenik meg a banki átutalás feldolgozása után.

Regisztráció

Hirdetés feladásához az oldalon regisztrálni kell. Amennyiben céges hirdetést kíván feladni akkor a céges adatokat is meg kell adni. Ha a hirdetés fizetős, akkor a megadott adatok alapján készítjük el és küldjük el a számlát. Céges hirdetéseknél nem teszünk különbséget a fizetés összegében. A napi ajánlat viszont minden felhasználó számára díjköteles és egyedi egyeztetés után érhető el.

Nem érkezik meg a regisztrációs E-mail

Kérjük nagyon figyelejenek oda a regisztráció során megadott E-mail címre, mert ha ez hibás, akkor nem fog megérkezni a jóváhagyáshoz szükséges E-mail. Ha az E-mail cím rendben van, akkor is sajnos több esetben előfordul, hogy az ingyenes E-mail címekre a regisztrációt megerősítő E-mail nem érkezik meg. Ez tőlünk független probléma és nem konzekvens, mert egyes felhasználók megkapják az E-mailt mások meg nem. Ha tehetik javasolnánk, hogy ne (freemail, gmail, citromail) címeket használjanak. Ügyfélszolgálatunk a problémát úgy kezeli, hogy ha a regisztrált felhasználó nem aktiválja 1 napon belül a regisztrációját, akkor az ügyfélszolgálat aktiválja a regisztrációt. Az ügyfélszolgálat aktiválása után a megadott felhasználó névvel és jelszóval be lehet lépni az ujexpressz.com oldalra. Ha így sem sikerül belépni, akkor kérjük ezt E-mailben jelezzék az ügyfélszolgálatnak az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Köszönjük!

Megjelenés

A hirdetések feladásuk után az ügyfélszolgálat automatikus vagy manuális ellenőrzése után jelennek meg. Az ujexpressz.com fenntartja a jogot arra, hogy ha az ASZF-nek nem megfelelő a hirdetés akkor azt nem jeleníti meg vagy megjelenítés után külön értesítés nélkül törli! A fizetős hirdetések a fizetési tranzakció jóváhagyása után jelennek meg temészetesen csak akkor, ha az ASZF-ben foglaltaknak megfelelnek. Amennyiben a fizetés nem kerül jóváírásra a hirdetés nem jelenik meg. A megjelenésről a felhasználó E-mailben kap értesítést.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk a kiemelt hirdetést igénybe vevők számára telefonon, E-mailben és online is elérhető H-P-ig 09:00-17:00-ig. Az ingyenes hirdetést feladók számára E-mailben tudunk segíteni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött levelek esetén. Az on-line ügyfélszolgálat bárki számára rendelkezésre áll.

Kategóriák

A hirdetések hirdetés kategóriák alá kerülnek feladásra és elhelyezésre. Kérjük a hirdetéseik feladásánál figyeljenek a helyes kategória és alkategória meghatározására. Az ügyfélszolgálat előzetes értesítés nélkül fenntartja a jogot a hibás kategória meghatározás esetén ennek módosítására esetlegesen a hirdetés felfüggesztésére.

Fizetős hirdetési kategóriák

Az ujexpressz.com oldalon találhatóak un. fizetős hirdetési kategóriák. Ezekbe a kategóriákba csak hirdetési díj fizetésével lehet hirdetést feladni. Fizetős kategóriákba történő hirdetések feladása esetén vagy bármely más fizetést igényló szolgáltatás esetén a hirdetés feladása közben kell kiválasztani a fizetési módot. On-line fizetési mód esetén a 18+ kategóriák kivételével nagyon hamar megjelennek az ASZF szerint megfelelő hirdetések.

Kiemelések - hirdetési csoportok

A hirdetési és kiemelési csoportok kedvező áron állnak rendelkezésre bárki számára. Azoknak ajánljuk akik több hirdetést adnak fel, akik számára fontos, hogy a hirdetésük a listák elején szerepeljenek. A kiemelési csoportokhoz díjfizetés esetén lehet csatlakozni. A fizetés bankkártyával, PayPal-el és banki átutalással lehetséges. Azok a hirdetők akik rendszeresen hirdetnek célszerű ha "Hirdetési pont" csomagot vásárolnak. Ezek a pontok kedvezőbb hirdetési díjat eredményeznek és bármilyen fizetésre a hirdetések vagy hirdetés kiemelések során felhasználhatóak. Az ujexpressz.com oldalon a hirdető kiválaszthatja, hogy licitálható a termék, de ilyen esetben sem számolunk fel egyéb díjat, listázási díjat vagy más a megszokott díjaktól eltérő összeget.

Előresorolás

A hirdetés feladásánál vagy már megjelent hirdetésnél is lehetőségünk van a hirdetéseinkhez egyenként előresorolást vagy bármely más kiemelést vásárolni. Ilyen esetben a hirdetésünk az adott kategóriában elsőként jelenik meg. Természetesen mindig a legutólsóként vásárolt első jelenik meg a lista elején.

Üzenetek küldése

A regisztrált felhasználók a FIÓKOM menüpont alól üzenetet küldhetnek a felhasználóknak. Szintén itt láthatóak a hirdetéseikhez lrkezett kérdések, üzenetek. Kattintson a portál bal felső részén látható Magán üzenetek szövegre vagy a kis borítékra és máris láthatja az érkezett üzeneteket. Az üzenetet az üzenet szövegére kattintva nyithatja meg. Lehetősége van saját üzenet csoportot is létrehozni és ezzel a csoportba felveheti az ismerőseit aki számára csoportos üzenetet akar küldeni.  A funkció csak regisztrált és belépett felhasználóként érhető el.

Fizetés

Az ujexpressz.com com oldalon a hirdetések feladása részben ingyenes és részben díjköteles. Az oldal üzemeltetője fenntartja a jogot arra, hogy a díjköteles szolgáltatásokat előzetes értesítés nélkül megváltoztassa. A hirdetés feladása során valamennyi felmerülő költség ismertetésre kerül és a hirdető választhatja ki, hogy milyen szolgáltatást, többletszolgáltatást és költséget vállal. Számlázás a megadott felhasználói adatok alapján az összeg befolyása után kizárólag elektronikus számlával történik. Ha a fizetésnél banki átutalást választ akkor a hirdetése csak akkor jelenik meg amikor a számlánkon a hirdetés díját jóváírják. Ez több napot is igénybe vehet. Bankszámlaszám: Otp Bank NyRt. 11743026-21103579 a közlemény rovatba kérjük, hogy a felhasználó nevét és a hirdetésazonosítót tüntessék fel. Köszönjük.

Számlázás

Az ujexpressz.com oldalon feladott - fizetős - hirdetésekről minden esetben számla készül. A számla elektronikus számla és a felhasználó által megadott adatok szerinti névre, címre kerül kiállításra. A számla megküldése a megadott E-mail címre történik, ha céges adatok is megadásra kerültek, akkor a céges számlázási E-mail címre küldjük a számlát. Kérjük ezeket az adatokat helyesen adják meg, mert egyébként rossz E-mail címre vagy nem megfelelő címzéssel készül el a számla. Számla módosítására felhasználói adatok elírása miatt nincs mód. Az ujexpressz.com hirdetési oldal által készített számlák megfelelnek a mindenkori "E számla" jogszabályi követelményeinek. Számláink a szamlazz.hu rendszerével készülnek. Ha Ön is használni szeretné a szamlazz.hu szolgáltatásait akkor ide kattintva megteheti.

Hirdetések képei

A feladásra kerülő hirdetésekhez 1 képet ingyenesen lehet képeket feltölteni, a további maximum 19 kép már díjköteles. Mindenképpen javasoljuk a képek feltöltését (cég esetén esetleg logo feltöltését), mert többen kattintanak a fényképes hirdetésekre. Az ujexpressz.com oldalon hirdetésenként 1+19=20 kép feltöltésére van lehetőség, melyből az első az un. borítókép. Célszerű jól látható képeket feltölteni. Kérjük arra ügyeljenek, hogy a képek ne legyenek túl nagy méretűek, maximum 1-2 MB-os képeket töltsenek fel, de maximum 5 MB-os kép feltöltése lehetséges. Ha túl nagy méretűek a képek, akkor 30 másodpercen túl, ha a kép nem töltődött fel a hirdetés még ettől sikeresen feltöltődhet. Kérjük, hogy ilyen esetben ne a böngésző "vissza" gombját használják, hanem a böngésző felső sorába írják be újra az ujexpressz.com oldal címét. A bejelentkezés érvényes marad és a Fiókom - Hirdetéseim alatt láthatják a hirdetést. Itt lehetőség van ennek módosítására és a képek feltöltésére is. Az Ügyfélszolgálat nem ujexpressz.com által készített vízjeles képeket egyes esetekben - értesítés nélkül is - módosíthat vagy törölhet.

Biztonságos fizetés

A korábbi OTP bank által biztosított fizetés megújul és hamarosan a SIMPLE bankkártyás elfogadással bővül oldalunk. E mellett még más fizetési módok is rendelkezésre állnak.